Αρχική

«ευμορφία»

Γιατί όλοι αξίζουμε και έχουμε δικαίωμα να είμαστε εύμορφοι !

Η ευμορφία είναι ένα νέο πρωτοποριακό ιατρικό πρόγραμμα των ιατρείων του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου Ντουντουλάκη. Αφορά το σύνολο των ιατρικών υπηρεσιών Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής για την ολιστική αντιμετώπιση των ιατρικών και αισθητικών προβλημάτων, τοπικού ή ολικού πάχους και την αδυναμία απώλειας βάρους.

Όραμα μας είναι η ιατρική πολυδιάστατη υποστήριξη για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των προβλημάτων που προκύπτουν από αυτήν, με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και επιστημονική προσέγγιση.

Στόχος μας είναι η αποκατάσταση της εικόνας, της υγείας, της λειτουργικότητας και της ψυχικής ευημερίας των ανθρώπων που απευθύνονται σε εμάς, ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος τους. Είτε αυτό είναι το τοπικό πάχος, σε ένα γυμνασμένο σώμα, είτε χαλάρωση ή κήλες, μετά από κύηση και μεγάλες αυξομειώσεις βάρους, είτε η υπέρμετρη συσσώρευση λίπους σε μία περιοχή του σώματος, που εμποδίζει την λειτουργικότητα και την καθημερινότητα του ανθρώπου.

«όλα είναι δυνατά»

Η πολύχρονη ενασχόληση και εμπειρία μου ως πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός, η συμμετοχή μου σε επιστημονικές ομάδες αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, αλλά κυρίως η ανάγκη μου γιατρός και ως άνθρωπος να βρίσκομαι κοντά στους ασθενείς μου, και να αφουγκράζομαι τους τις ανάγκες, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ότι ένα τόσο περίπλοκο και πολυδιάστατο πρόβλημα όπως αυτό της παχυσαρκίας, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μεμονωμένα και μονοδιάστατα αλλά χρειάζεται η συνεργασία και συνδρομή πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων, που άπτονται του χώρου της υγείας, σωματικής και ψυχικής, και κυρίως η εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς.

Άνθρωποι που άλλαξαν τη ζωή τους

%cf%84%ce%b7%ce%b5%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%831
%cf%84%ce%b7%ce%b5%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%832
dsc05445
final-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b1
final-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b12
img_6326
img_8914
%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83

Για Εξατομικευμένη Εκτίμηση Αντιμετώπισης Παχυσαρκίας, Συμπληρώστε τα Στοιχεία της Φόρμας


  Για Εξατομικευμένη Εκτίμηση Αντιμετώπισης Παχυσαρκίας, Συμπληρώστε τα Στοιχεία της Φόρμας


   Το ιατρείο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και απαρτίζεται από αξιόπιστους και καταρτισμένους συνεργάτες.
   Σας περιμένουμε για να σας υποδεχθούμε σε ένα χώρο, φιλόξενο και ιδιαίτερο, με διακριτικότητα και ευγένεια.

   01
   02
   03
   04
   05
   09
   11
   12
   13
   14
   IMG_0217
   IMG_0231
   IMG_0253
   IMG_0174
   IMG_0121
   IMG_0097

   Error: Contact form not found.

   Δωρεάν εξέταση και εκτίμηση ασθενών με προβλήματα βάρους.

   Το ιατρείο του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου Ντουντουλάκη, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που άπτονται της νόσου της Παχυσαρκίας και της Παθογόνου Παχυσαρκίας,  προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς, εξέταση και εκτίμηση για τους πάσχοντες, καθώς και εκείνους που έχουν ιατρικό ιστορικό παχυσαρκίας ή κληρονομικότητα σε αυτή. Η προσφορά εντάσσεσαι στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του ιατρείου και πραγματοποιείτε από το Ιατρικό Πρόγραμμα “ευμορφία” για την Πλαστική και Ολιστική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

   Για ραντεβού ή επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο 210-2235410

   ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ