ευμορφία

Γιατί όλοι αξίζουμε και έχουμε δικαίωμα να είμαστε εύμορφοι !

Η ευμορφία είναι ένα νέο πρωτοποριακό ιατρικό πρόγραμμα των ιατρείων του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου Ντουντουλάκη. Αφορά το σύνολο των ιατρικών υπηρεσιών Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής για την ολιστική αντιμετώπιση των ιατρικών και αισθητικών προβλημάτων, τοπικού ή ολικού πάχους και την αδυναμία απώλειας βάρους.

Όραμα μας είναι η ιατρική πολυδιάστατη υποστήριξη για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των προβλημάτων που προκύπτουν από αυτήν, με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και επιστημονική προσέγγιση.

Στόχος μας είναι η αποκατάσταση της εικόνας, της υγείας, της λειτουργικότητας και της ψυχικής ευημερίας των ανθρώπων που απευθύνονται σε εμάς, ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος τους. Είτε αυτό είναι το τοπικό πάχος, σε ένα γυμνασμένο σώμα, είτε χαλάρωση ή κήλες, μετά από κύηση και μεγάλες αυξομειώσεις βάρους, είτε η υπέρμετρη συσσώρευση λίπους σε μία περιοχή του σώματος, που εμποδίζει την λειτουργικότητα και την καθημερινότητα του ανθρώπου.

Οι ιατρικές και αισθητικές υπηρεσίες αφορούν:

Το επιμένων Τοπικό Πάχος

Τη χαλάρωση μετά από:

  • – Κύηση,
  • – απώλεια κιλών,
  • – μεγάλες αυξομειώσεις βάρους.

Το μεταβολικό Σύνδρομο – Αδυναμία απώλειας κιλών

Τη βουλιμία

Την παχυσαρκία

Την παθογόνο Παχυσαρκία

Την πλαστική Αποκατάσταση κατά περίπτωση

Προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη – Συμβουλευτική.

Από την πρώτη επίσκεψη, εφόσον χρειαστεί και για όσο χρειαστεί, παρέχετε ψυχοκοινωνική και διατροφική υποστήριξη.

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις.

Ο Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, Νεκτάριος Ντουντουλάκης, είναι ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της Ευμορφίας, όπου μαζί με τους συνεργάτες του και ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, τις προσδοκίες αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης, θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, χειρουργικά ή μη, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

Η επιστημονική ομάδα της «ευμορφίας» συμπληρώνεται, από:

Γενικό Χειρουργό,

Καρδιολόγο,

Παθολόγο,

Ενδοκρινολόγο,

Ορθοπεδικό,

Αναισθησιολόγο,

Ομοιοπαθητικό,

Διαιτολόγο,

Βελονιστή,

Φυσικοθεραπευτή,

Νοσηλευτή,

Ψυχολόγο,

Κοινωνιολόγο,

Αισθητικό.

Όλοι μαζί, και ο κάθε ένα ξεχωριστά, ανάλογα με την ιδιότητα του, είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε στην επίτευξη του στόχου σας: Ένα σώμα υγιές, αρμονικό και καλλίγραμμο, στα όποια κιλά σας.

Με τη χρήση των πιο σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών αλλά και τα πιο εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα θα προσεγγίσουμε και θα αντιμετωπίσουμε, με ευαισθησία, διακριτικότητα και υπευθυνότητα, αυτό που σας απασχολεί, είτε επιλέξετε μία επεμβατική λύση ή μια μη επεμβατική αντιμετώπιση.