Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Έκανα επέμβαση γυναικομαστίας πριν 6 μήνες περίπου και έζησα επιτέλους το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. Εγώ που δεν έβγαζα τη μπλούζα μου, ούτε όταν ήμουν μόνος στο σπίτι, έκανα για πρώτη φορά ηλιοθεραπεία, μετά απο πάρα πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους, πρώτα από όλους το γιατρό που έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν πόνεσα, δεν έμεινα σπίτι ούτε μία μέρα, δεν έχω μέχρι και σήμερα το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστώ όμως και όλη υπόλοιπη ομάδα της «ευμορφίας» για την βοήθεια και τη συμπαράσταση που μου προσφέρατε.

Νίκος 45 ετών

Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να σας πω το Ευχαριστώ που αξίζετε εσείς και όλη η ομάδα σας . Χαρίσατε στα παιδιά μας έναν υγιής πατέρα γεμάτο όρεξη για ζωή καθώς και εμένα την εμπειρία και την χαρά να γνωρίσω τον άνθρωπο που μου χάρισε αυτήν την όμορφη οικογένεια γιατί πραγματικά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αξίζει αυτήν την αλλαγή

Ανιέλα

Μπράβο ρε γιατρέ ,συγχαρητήρια ομόλογω ότι όλοι ήταν αρνητικοί για αυτή την επέμβαση,να είναι καλά ο φίλος και αδελφός Βαγγέλης Νιακας ,που επέμενε ότι μπορείτε να το κάνετε,τα λόγια είναι περιττά ,ο κουμπάρος μου έγινε άλλος άνθρωπος ,σας ευχαριστούμε !

Πάνος.

Ενα μεγάλο ευχαριστω γιατρε μου για το υπέροχο αποτέλεσμα που είχα,στην πιο προσιτή τιμή!!πραγματικα μαγικά χέρια!!!!

christina